Vrijdag 6 oktober opent Restaurant Strøming in Etten-Leur
Komende vrijdag (6 oktober) opent Restaurant Strøming de deuren in Etten-Leur. Een nieuwe hotspot met prachtig interieur, heerlijke borrelplanken, wijnen, cocktails en een uitgebreide kaart van oesters en Mediterraans tot Oosters en Scandinavisch.
Na een flinke verbouwing is het vrijdag dan eindelijk zover. Komende donderdag zal een feestelijke opening plaatsvinden voor relaties en vanaf vrijdag begint het echte werk! Reserveringen kunnen al geplaatst worden. Klik hier voor een plekje bij Strøming. Wij mogen alvast een kleine sfeerimpressie geven in dit artikel!
Het nieuwe restaurant ligt ingeklemd tussen de monumentale Zwartenbergse Molen, de Zevenbergseweg én de Leurse Vaart. Bas Remie runt de zaak samen met zijn compagnon Freek Sprangers. De twee Bredase horecaondernemers zijn ook de namen achter café-restaurant De Botanist aan de Tolbrugstraat in Breda en craftbeercafé Mr. Barley aan de Haven in Breda én strandpaviljoen De Botanist aan Zee in Koudekerke. Naast restaurant is dit ook de perfecte plek om tot rust te komen in de serre, er is een feestzaal en natuurlijk het terras met water eromheen!
Wij kunnen niet wachten om hier naartoe te gaan!