Chocolat krijgt Pop-up locatie tot maart bij Hotel Keyser!
Restaurant Chocolat verhuist over twee maanden naar een nieuwe locatie en begint daarmee een nieuw hoofdstuk. Tot die tijd zal Chocolat een pop-up restaurant openen, zodat gasten kunnen blijven genieten van hun favoriete gerechten.
Na 12 jaar neemt chefkok Dorus afscheid van restaurant Chocolat. Dit pand was precies wat hij nodig had om zijn creativiteit te uiten. Na 5 jaar mocht hij het restaurant overnemen en zich ontwikkelen als chef en ondernemer. Hoewel het soms bloed, zweet en tranen kostte, zijn er vele mooie herinneringen aan deze tijd.
Om het restaurant aan de Torenstraat feestelijk af te sluiten, biedt Chocolat een 6-gangenmenu met dé klassiekers van het restaurant. Op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 december komen de beste gerechten van de afgelopen jaren voorbij, vergezeld van zorgvuldig geselecteerde wijnen door de sommelier. Voor de fans van Chocolat eindigt het diner met een heerlijk nagerecht. Het 6-gangenmenu kost € 78 per persoon.
Chocolat begint een nieuw hoofdstuk en verwacht medio maart 2025 de deuren te openen op de nieuwe locatie in Chassé Botanique. Van 20 december 2024 tot en met 31 maart 2025 is het restaurant als POP-UP te vinden bij Hotel Keyser aan de Keizerstraat 5 in Breda.
Via de website kan je reserveren voor de POP-UP.