Het Houtse Meer organiseert fusion fine dining avond

Het Houtse Meer is een uniek restaurant en evenementenlocatie met een adembenemend uitzicht. Op  vrijdag 25 oktober organiseert het Houtse Meer een een exclusieve fusion fine dining avond. Het menu bestaat uit een amuse en zes verfijnde gangen, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en bijzondere combinaties.

Geïnspireerd door vijf unieke keukens van over de hele wereld (Peru, Vietnam, Italië, Thailand en Nederland) neemt chef Milan je mee op een smaakvolle reis, waarbij hij traditionele gerechten een moderne twist geeft. Het zesgangen menu kost 69 euro inclusief amuse en tafelwater. De inloop is vanaf 18.30 uur en het beloofd een avondvullend programma te worden. Klik hier voor meer informatie en reserveringen

MENU

Japanse Oester
Tosazu dressing | Zalmkuit | Gedroogde wakame

Vietnamese Langoustine
Mango salade | Mie krokant | Gember-Citrusdressing

Thaise Tom Kha Soep
Gebakken Koningsboleet | Kokosroom | Kaffir

Peruaanse Ceviche
Coquille | Zoete aardappel | Yuzugranite

Japanse Sushi
Tonijn tataki | Sushirijst | Wasabi beurre blanc

Nederlandse Lamsrack
Gebakken aardappel | Zwarte knoflookjus | Parmezaan krokant

Parfait van witte chocolade
Espresso ganache | Amarettine | Gel van bloedsinaasappel