Restaurant Wolfslaar viert 21 jaar Michelinster
Met trots en dankbaarheid mag Restaurant Wolfslaar dit jaar bekendmaken dat het voor het 21e jaar op rij is bekroond met een Michelinster. Deze bijzondere mijlpaal is een erkenning van de voortdurende toewijding van het team en de loyaliteit van de gasten die het restaurant door de jaren heen hebben gesteund
Sinds de eerste ster staat Restaurant Wolfslaar synoniem voor passie, verfijning en pure smaakbeleving. Michelin prijst het restaurant op haar website met lovende woorden:
“De Wolfslaar-beleving begint zodra u het magnifieke landgoed oprijdt. Chef Maarten Camps neemt u mee op een spannend avontuur. Hij bewerkt ingrediënten graag in diverse vormen en doet dat weldoordacht. Aziatische smaakmakers geven hier en daar diepte aan zijn creativiteit. De sauzen van chef Camps verdienen ook zeker een vermelding, zoals die volle, levendige beurre blanc met dashi en sake bij een mooie moot tarbot. De sommelier speelt daar op in met een uitgebreide wijnkaart en rake associaties. En dat maakt de Wolfslaar-beleving alleen maar mooier.”
Met deze voortdurende erkenning bevestigt Restaurant Wolfslaar zijn positie als een van de toonaangevende culinaire bestemmingen van Nederland. Het team kijkt met trots terug op deze mijlpaal en nodigt gasten uit om deze samen te vieren – aan tafel, waar elk gerecht een verhaal vertelt.