Verleden, heden en toekomst ontmoeten elkaar bij Restaurant Wolfslaar

Restaurant Wolfslaar bestaat volgend jaar 25 jaar en heeft in deze jaren al heel veel gasten ontvangen. Veel trouwe gasten komen regelmatig terug en vertellen verhalen over alle bijzondere momenten die ze in ons restaurant hebben meegemaakt. Wat het team van Wolfslaar ook leuk vindt, is dat steeds meer jongeren tussen de 18 en 30 jaar het restaurant bezoeken. Het is voor deze jonge generatie vanzelfsprekend om regelmatig buiten de deur te eten, want dat past bij hun hoge leeftempo. Voor beide groepen gasten organiseert Restaurant Wolfslaar daarom de komende tijd twee bijzondere evenementen. 


Gastsommelier diners met Tobias Visser en Edwin Raben
Om de rijke historie van Restaurant Wolfslaar te laten zien, heeft Restaurant Wolfslaar op donderdag 27 juni hun vroegere sommelier Tobias Visser (Restaurant De Nieuwe Winkel** / Pieksman Wijnen) uitgenodigd. Samen met chef-kok Maarten Camps en de huidige sommelier Rick van den Broek verzorgt hij een verrassende avond. Maarten bereidt een gastronomisch 5-gangen menu waar Tobias een fantastisch wijnarrangement bij serveert. Uiteraard geeft Tobias gedurende de avond een uitgebreide toelichting op de wijn/spijs combinaties en vertelt hoe hij tot zijn keuzes is gekomen. De prijs voor deze avond bedraagt € 175,- per persoon. In oktober zal ook Edwin Raben, voormalig eigenaar van Landgoed Wolfslaar, vier keer uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland en 3e van de wereld, een avond als gastsommelier verzorgen. Meer informatie hierover volgt.

Casual dining voor jonge fijnproevers
Ondanks dat Restaurant Wolfslaar al sinds 2000 onder de bezielende leiding van SVH Meesterkok Maarten Camps staat, is ruim 85% van de medewerkers onder de 30 jaar en waren zij nog niet eens geboren toen Wolfslaar haar deuren opende. Jong talent dat al vroeg de weg richting een topzaak heeft gevonden. Toch heeft een restaurant met een Michelinster bij jongere generaties nog altijd een stijf, duur en statig imago. De jonge talenten van Restaurant Wolfslaar willen graag laten zien dat dát bij Wolfslaar helemaal niet zo is! In de eerste 3 weken van juli hebben zij daarom een speciaal arrangement voor jongeren onder de 30 jaar samengesteld: een 5-gangen menu met bruisend aperitief, tafelwater en koffie met zoetigheden voor € 125,-. Eventuele bijpassende wijnen of non-alcoholische dranken zijn apart bij te bestellen.

Reserveren
Voor beide evenementen kan men reserveren via de website van Restaurant Wolfslaar. Hier zijn ook de voorwaarden voor de actie ‘Casual dining voor jonge fijnproevers’ op te vinden.

Fotografie Marly Martens, Studio 1412