Chocolat
Welkom in de wereld van restaurant Chocolat. Een wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Laat u verrassen met nieuwe gerechten of houdt vast aan onze toppers. De keuken, onder leiding van eigenaar en chef-kok Dorus Clement, combineert de Internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Lees verder
FINE CASUAL DINING
Welkom in de wereld van restaurant Chocolat. Een wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Laat u verrassen met nieuwe gerechten of houdt vast aan onze toppers. De keuken, onder leiding van eigenaar en chef-kok Dorus Clement, combineert de Internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Geniet van diverse lunchgerechten of een lunchmenu en in de avond van een culinair diner met het 4- tot 7-gangen Gastro-menu. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds. Geniet van Champagne, wijnen en spirits. Met uitzicht op de Grote kerk van Breda of op onze eigen binnentuin op ‘t Sas is het plaatje compleet.
- Frans, Fine dining *, Internationaal
- Airco, Chefs table, Garderobe, Rolstoeltoegankelijk, Private dining, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, Te huur voor privé gelegenheden, WiFi
- American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
- 60
- Winkelhof 't Sas
- Parkeergarage de Barones